2730 May 2021
2730 May 2021

Workshop

User centered business development – introductory course for business promoters

Glada människor i gruppsamtal

Design + affärsutveckling = Användarcentrerad affärsutveckling - grundkurs för företagsfrämjare

Hur kan man säkerställa att ett företag utvecklar rätt erbjudanden och produkter som verkligen möter kundernas och användarnas behov? Vad är design och hur kan det användas i affärsutveckling? Hur kommer det sig att företag som använder design nästan dubblerar intäkter och avkastning jämfört med andra företag?

Det kommer Almi Skåne att få lära sig mer om i denna kurs och workshop i användarcentrerad affärsutveckling, som leds av SVID och är ett specialarrangemang för företagsfrämjare i regionen under Southern Sweden Design Days.

I den här kursen får företagsfrämjare lära sig grunderna i designprocessen och hur den kan användas för företag i att identifiera strategiska utvecklingsområden baserat på kundernas behov. Kursen fokuserar på de första stegen i designprocessen, där fokus ligger på att ta fram viktiga kundinsikter. Deltagarna kommer att få pröva olika metoder för att förstå kundernas perspektiv och behov, och lära sig hur man analyserar och definierar riktningen mot en strategisk utvecklingsfråga, som behövs för att på ett användarcentrat sätt lösa sina kunders behov.

Målet med kursen är att ge företagsfrämjare stärkt kompetens i sin rådgivning. 

Är du också företagsfrämjare, men arbetar inte på Almi Skåne?
Då är du välkommen att gå kursen i höst - se alla kurstillfällen på SVIDs webbplats

Participants